Mackó birodalom a Pegazus barlangban


2017-02-15 19:35:29  | cikk: Babos Petra  | 


Mackó birodalom a Pegazus barlangban főképe
Mackók ezrei lepték el a pápai Pegazus Színház Szent István úti színházépületét. A brummogó szőrmókok szinte minden helyiséget birtokba vettek, ücsörögnek a nézőtéren, lógnak a csilláron, másznak a falakon, de a lépcsőn, és a színpadon is találkozhat velük az érdeklődő, aki ellátogat a színház ma megnyitott Mackókiállítására.
Sarkadi Nagy László rendező-igazgató hírportálunknak elmondta, évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kiállítás, a gyerekek mindig izgatottan várják, hogy abban az évben milyen újdonságokkal várják őket.
Maci, ameddig a szem ellát
-Hét évvel ezelőtt egy farsangi programon állítottunk ki körülbelül ötven mackónkat, s akkor fogalmazódott meg bennünk, hogy ennek hagyományt kell teremteni, s évről évre bővíteni a készletet. Nagy örömünkre idén már 2740 mackó várj a kicsiket és nagyokat egyaránt a Pegazusban – mondta Sarkadi Nagy László, aki hozzáfűzte, a különleges kiállításnak sok egyedi darabja van, tematikus elrendezésben, változatos formájú, színű, méretű, fajtájú plüssök várják a vendégeket. Így megtalálható a barnától a panda medvéig, a miniatűr méretűtől az életnagyságúig, a fekvőtől a fán mászóig, a fehértől a kékig, mindenféle aranyos maci.
Sarkadi Nagy László felhívta a figyelmet az Ujjé, a ligetben című farsangi előadásra is, melyet február 25-én tartanak 18 órától a társulat színháztermében. A vidám előadásra a helyfoglalás ajánlott.
Aki még nem látogatott el a kiállításra, ne csüggedjen, hiszen a mackók jövő szerdáig, vagyis február 22-ig várják a látogatókat, majd ismét téli álmot alszanak a színház pincéjében.
A kiállításra a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak. A szervezők a 10 főnél nagyobb csoportoktól előzetes bejelentkezést kérnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!