Farsangi forgatag a színházban


2017-02-12 20:26:20  | cikk: Babos Petra  | 


Farsangi forgatag a színházban főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban már hosszú évek óta hagyomány, hogy a jeles ünnepekhez kötődően családi játszóházat hirdetnek. Idén az első családi programot, a farsangi játszóházat ma délután tartották a színházépületben.
Müller Orsolya kulturális szervező hírportálunknak elmondta, mivel a JMSZK is csatlakozott a Kultúrházak éjjel-nappal című országos kezdeményezéshez, ezért a családi délután a program egyik eleme. Az idei szlogenje a programnak a Mindennapi hagyományaink címet kapta, melyhez a farsang tökéletesen illeszkedik.
-Nagy öröm számunkra, hogy idén több mint százan látogattak el a farsangi rendezvényünkre. A színházépület emeleti előtere hatalmas játszótérré alakult, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a kedvükre valót a készségfejlesztő óriásjátékok között. Az ügyeskezű gyerekek a kreatív bütykölőben elkészíthették farsangi álarcukat, illetve az arcfestésen vidám maskarát festethettek maguknak. A farsangi majszoldában egészséges ételeket és italokat kóstolhattak a családok, a Farkasgyepűi Egészségfejlesztési Iroda jóvoltából – mondta el a program szervezője.
A farsangi rendezvényen a jelmezes felvonulás sem maradhatott el, amelyen az idén több mint ötven kisgyermek vett részt, közöttük voltak hercegnők, kisállatok, tündérek, de Szörnyella De Frász és Fluor Tomi sem hiányzott. Természetesen minden résztvevő apró ajándékban részesült. A családi nap Lili és Lali bohóc interaktív zenés műsorával ért véget.
A JMSZK soron következő családi napja április 9-én lesz majd, amikor a húsvét jegyében zajlik a családi délután sok játékkal, mókával és kacagással.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!