Hétfőn nyílik meg a Várkertfürdő új wellnessközpontja (Fotókkal frissítve!)


2017-02-12 18:00:19  | cikk: HuHa  | 


Hétfőn nyílik meg a Várkertfürdő új wellnessközpontja (Fotókkal frissítve!) főképe
Egyelőre még üresek a helyiségek, dobozban vannak a masszázságyak, textilképek, potpourri-k és mécsesek, raktárban pihennek a bambuszfotelek, asztalkák, színre lépésükre várnak a bambusznövénykék – de hétfő reggelre minden a helyére kerül és megnyílik a vendégek előtt a BAMBUSZ SPA, a Várkertfürdő új wellnessközpontja.

Ma még a mestereké és a rendrakóké a terem, de hétfőn megnyílik a BAMBUSZ SPA

Az elnevezés nem véletlen – tudtuk meg a létesítmény vezetőjétől, Nagy Zsolt vezérigazgatótól - hiszen a bambuszminta mind a falakon, mind a dekorációs kellékekben megjelenik és egységes arculatot ad a térnek. A helyiségekben a zöld szín dominál, ezt egészítik ki a meleg barna árnyalatok és a határozott wenge színek, melyek megnyugtató, otthonos hangulatot árasztanak, a natúr színű kiegészítőkkel pedig exkluzív hatást eredményeznek.

Aromakád terem - ez lesz az új kétszemélyes wellnessprogram egyik helyszíne 

A termálfürdő épületének emeletén kialakított wellness térben helyet kapott egy aromafürdő terem kétszemélyes masszázskáddal, melyben páros kádfürdőzésre is lehetőség nyílik. A szolárium teremben a legújabb technológiát képviselő új álló szoláriumot helyeztek el, mindezek mellett pedig két masszázsszobát is kialakítottak: az egyikben páros masszázs szolgáltatás igénybe vételére is lesz lehetőség, hiszen az újonnan vásárolt masszázságy mellé egy elektromos masszázsfotel is kerül.
-A BAMBUSZ SPA megnyitásával szolgáltatásaink is bővülnek, hiszen a helyiségek és az új, modern eszközök adta lehetőségeket kihasználva egy páros wellness programot is kínálunk hétfőtől vendégeinknek – mondta el érdeklődésünkre a vezérigazgató, hozzátéve – újra indulhat a hölgyek kedvence: a kényeztető, egészségmegőrző szépségprogram is.

Az új szoláriumgép a legmodernebb technológiát képviseli

Nagy Zsolt úgy fogalmazott, bár a wellness szolgáltatásokat jellemzően kényeztető, testet-lelket pihentető hatásuk miatt választják a vendégek, nagyon fontos egészségmegőrző szerepük is lehet, hiszen mind a masszázs, mind a szauna rendszeres igénybevétele javítja a vérkeringést, a szervezet oxigén ellátását, erősíti az immunrendszert és még számos pozitív hatása van a testre, így a téli időszakban különösen sokat segíthetnek a betegségek megelőzésében.

Bambuszfotelek, dekorációs kellékek - egyelőre még becsomagolva várnak

-A Várkertfürdő ezeket a szolgáltatásokat hétfőtől új, exkluzív környezetben biztosítja vendégeinek, még teljesebbé téve a testi-lelki megújulás, kikapcsolódás élményét – emelte ki a vezérigazgató.
A létesítményben zajló fejlesztést a fürdő saját forrásaiból valósítja meg, a BAMBUSZ SPA kialakítására közel 10 millió forintot fordítanak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!