Szép gólokkal nyert a Perutz


2017-02-11 13:20:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szép gólokkal nyert a Perutz főképe
A héten már második felkészülési mérkőzését játszotta a Perutz FC. Marton Miklós csapata hét közben a Győr-Moson-Sopron megyei Bácsát ütötte ki 6-0-ra, ezúttal pedig a szintén a Győr megyei bajnokságban szereplő Ménfőcsanak vendégeskedett a stadionban. A mieink a szerdai találkozóhoz hasonlóan ezúttal is magabiztos, élvezetes játékkal rukkoltak elő, ami szép gólokban és számos helyzetben mutatkozott meg, a Perutz 3-1-es félidő után végül 5-1-es sikert könyvelhetett el. Hazai részről Venczel Zoltán mesterhármast jegyzett, mellette Szép Dániel és Szalai Gábor is betalált. Marton Miklós a lefújás után azt mondta, csapatán az első félidőben látszott a fáradtság, de összességében elégedett volt a látottakkal.
- Az első játékrészben a letámadásaink nem voltak olyan sikeresek, mint ahogy elterveztük. Aztán kaptunk egy elkerülhető gólt, de ezen túl tudtuk tenni magunkat és szép gólokat lőttünk, irányítottunk, végig jó iramú meccs volt. Az új igazolásokkal meg vagyok elégedve, mindenki hamar beilleszkedett ebbe a közösségbe, aminek biztos vagyok benne, hogy hasznára lesznek. Úgy látom, a bajnokság kezdetére elvégezzük a tervezett feladatot, és készen fogunk állni az előttünk álló mérkőzésekre, bár nem értem, miért kell ilyen korán, már februárban folytatni a pontvadászatot.
A folytatásban ismét hazai meccs vár a keretre, február 15-én, szerdán 19 órától a szlovák Ímely csapatával mérkőznek meg, a Csetény elleni bajnoki főpróbája pedig február 18-án Jánosháza ellen lesz, szintén hazai környezetben.

Perutz FC – Ménfőcsanak 5-1 (3-1) Gsz.: Venczel 3, Szép, Szalai

Perutz FC: Simon – Udvardi, Kovács, Domján, Györkös Z. - Iványi ('46 Süle), Szalai, Horváth T., Szép – Baldauf – Venczel

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!