Kiütéssel nyert a Perutz, hárman aláírtak


2017-02-09 11:51:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiütéssel nyert a Perutz, hárman aláírtak főképe
A szerda kora esti felkészülési mérkőzésen a Perutz FC a Győr-Moson-Sopron megyei Bácsa ellen folytatta az edzőmérkőzések sorát. A pápaiak a műfüves pályán rendezett találkozón 5-0-ás félidő után kiütéses, 6-0-s sikert arattak, a fél tucat gólból Venczel Zoltán öt találattal vette ki a részét, tehát úgy tűnik, a mieink első számú gólfelelőse megtalálta góllövő cipőjét. A Perutz a korábbi mérkőzéseken látott gyors, agresszív, kombinatív játékkal rukkolt elő, melyhez ezúttal eredményes támadójáték is párosult, mellyel megszületett a mieink első győzelme a téli időszak során. Marton Miklós, a Perutz edzője a találkozóval kapcsolatban elégedettségének adott hangot, mint mondta, biztató a jövőre nézve a rúgott gólok száma, felkészülésük jó úton halad, egyre jobban összeszokik a társaság és látott néhány kimondottan jó egyéni teljesítményt is. A vendéglátóknál Szigeti Ákos, Kovács Szabolcs, Somogyi Richárd és Bolla Gergő betegség miatt nem volt bevethető. 

Perutz FC – Bácsa 6-0 (5-0) Gsz.: Venczel 5, Szedlacsek

Perutz FC 1. félidő: Simon – Udvardi, Domján, Szalai, Böröczky – Nagy P., Iványi, Horváth T., Szép – Baldauf – Venczel

Perutz FC 2. félidő: Simon – Süle N., Domján, Szalai, Györkös Z. - Ughy, Iványi, Horváth T., Szép – Györkös B. - Szedlacsek

Jó hír a csapat háza tájáról, hogy a vezetőség három játékossal is meg tudott egyezni, így már biztos, hogy tavasszal Böröczky Bálint, Domján Roland és Szedlacsek Balázs is a sárga-kékeket fogja erősíteni, a Bácsa ellen lehetőséget kapó Süle Norbertet pedig tovább tesztelik. Folytatás február 11-én 11 órától Ménfőcsanak ellen, ismét hazai pályán.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!