Háromból három tornagyőzelem


2017-02-07 21:09:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Háromból három tornagyőzelem  főképe
Bár a Pápai Egyesített Labdarúgó Club hazai rendezésű fiú teremtornái néhány hete befejeződtek, az utánpótlás csapatok megyénkben és azon kívül is több kupán részt vettek. Legutóbb Radó Tamás U11-es együttese és Kun-Szabó Attila U9-es csapata is megmérette magát. Az U11-es korosztály a Gyirmót SE teremtornájára utazott Ikrénybe, ahol Dunaszerdahelyt, a hazaiak első és második számú alakulatát és az Üstökös FC-t is legyőzte, a tornagyőzelembe még az MTE elleni fiaskó is belefért.
- Azonos képességű csapatok vettek részt a tornán, úgy gondolom, a kiegyensúlyozott teljesítményünknek köszönhető ez az elsőség. Kulturált, jó játékkal rukkoltak elő a srácok, nagyon tetszett az a mentalitás, amivel meccsről-meccsre pályára léptek – értékelt a PELC edzője. A csapat tagjai Hauser Máté, Czere András, Ruisch Máté, Mikóczi Dániel, Molnár Marcell, Nagy Botond, Bogdán László, Grőber Barnabás és Telekesi Dániel voltak.
Február első hétvégéjén először Celldömölk volt az úticél a PELC fiataljai számára, ahol a hazaiak magabiztos legyőzése után Zalaszentgrótnak, Sümegnek és Körmendnek sem kegyelmeztek a mieink, és meg is szerezték a győztesnek járó trófeát. Másnap Mosonmagyaróvárra utazott a csapat, ahol mind az öt találkozóján szintén veretlen maradt. A Győrladamér elleni 0-0 után a Nebuló FC, a MITE, az Üstökös és a Mosonmagyaróvár sem tudta megállítani a mieinket.
- Mindkét nap simán nyertük a tornát, 28 gólt szereztünk és csak egyet kaptunk – nyilatkozta Kun-Szabó Attila. A srácok jó teljesítményt nyújtottak, mind játékban, mind erőben az ellenfeleink fölé kerekedtünk, és a letámadásainknak sem találták az ellenszerét. A kupagyőzelem mellett Végh Máté személyében mindkét játéknapon tőlünk került ki a gólkirály is. A csapat tagjai Bognár Dominik, Tóth Gergő, Lukács Levente, Horváth Gergő, Borsits Barnabás, Hernádi Benjamin, Ölbei Barnabás, Mészáros Botond, Gulyás Botond, Molnár Patrik, Mórocz Zsombor, Papp Boldizsár, Végh Máté, Nagy Zétény és Szűcs Péter voltak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!