Sokan részt vettek az informatikai versenyen


2010-04-19 17:28:45  | cikk: mo  | 


Informatikai területi versenyt rendezett ma délután a Tarczy Lajos Általános Iskola az alsó tagozatos tanulók számára. A számítógépes rajzversenyt már hosszú évek óta megrendezik az intézményben, az újdonság azonban idén az, hogy nemzetközivé vált a megmérettetés – tudtuk meg Sashalmi Tamásné tanítótól. Az idei versenyre ugyanis a pápai intézmény testvériskolája, a hetényi Tarczy Lajos Általános Iskola 4 diákja is nevezett. A Föld napja témakörében megrendezett informatikai versenyre összesen 45 diák jelentkezett, feladatuk egy előre kinyomtatott rajz lemásolása volt a Paint számítógépes program segítségével. A zsűri értékelte az elkészített rajzok formavilágát, az eszközhasználatot, a színeket és az összbenyomást. A diákok két korcsoportban versenyeztek.

Eredmények:
1. és 2. osztályosok korcsoportjában:

  1. helyezett: Vasvári Benjámin
  2. helyezett: Vonnák Jázmin
  3. helyezett: Virstlein Dominik
  4. helyezett: Kun-Szabó Fanni

3. és 4. osztályosok korcsoportjában:

  1. helyezett:Gyenge Ádám
  2. helyezett: Kovács Martin
  3. helyezett: Aradi Kíra
  4. helyezett: Világhy Dominik és Mackei Fruzsina


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!