Bűvész trükkök az erkeles farsangon


2017-02-06 20:54:44  | cikk: Babos Petra  | 


Bűvész trükkök az erkeles farsangon főképe
Rendhagyó programmal tette emlékezetessé a farsangot a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola, hiszen idén Kiss Balázs bűvész lepte meg az alsósokat látványos bemutatójával.
Háriné Gregorits Judittól, a program egyik szervezőjétől megtudtuk, a farsangra már hetek óta készültek, délelőtt a farsangi szokásokról olvastak, mondókákat tanultak. Az iskola néhány tanára is jelmezt öltött a gyerekek legnagyobb örömére. A tantermek és az aula ünnepi díszbe öltözött a diákok és a tanárok jóvoltából vidám álarcok, rajzok kerültek ki a falra.
A gyerekek nagyon élvezték a bűvész bemutatóját
Az alsósok ellepték az aulát, hogy megtekintésék a bűvész produkcióját, melynek során ők is varázsolhattak.
Kiss Balázs már egészen kicsi kora óta szerette szórakoztatni a barátait. 12 éves korában kezdett bele a bűvészet tanulmányozásába és a bűvésztrükkök tanulásába, amikor édesapja egyik régi barátja mutatott egy kártyatrükköt, majd megtanította neki. 15 éves korában lépett fel először. Díjai közül kiemelkedik a Figaro Díj, amely a legjobb színpadi előadónak járt, az Arany Varázspálca Nemzetközi Bűvészversenyen elért II. díj és a Corodini Országos Bűvészbajnokság, melyen szintén a dobogó második fokára álhatott fel. Mint mondta, a bemutatója során arra törekedett, hogy a gyerekeket látványos produkciókkal kápráztassa el.
A műsor tökéletesen sikerült, a gyerekek sikogattak és tapsoltak örömükben, s a végén autogramot is kértek a bűvésztől.
Hanula Boldizsár Mr.Bean jelmezt öltött magára a farsangra, amelyet édesanyjával közösen készítettek el. Boldizsár segített anyukájának a zakó ujjának levágásában és felvarrásában.
Varga Kinga 1. a osztályos diáklány elmondta, hogy ő Elzának öltözött be, mivel nagyon szereti ezt a mesét.
A farsangi kavalkád az osztálytermekben folytatódott sorversenyekkel, tánccal, sok mókával és nevetéssel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!