Gyerekkel együtt vitte el a gépkocsit


2017-02-06 16:06:06  | cikk:  | 


Gyerekkel együtt vitte el a gépkocsit főképe
A pápai rendőrök egy órán belül elfogtak egy 23 éves férfit, aki jogtalanul elvitt egy gépjárművet az abban utazó kisgyermekkel - adta hírül ma délután a police.hu.

Dr Orosz Katalintól, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, a rendőrségre 2017. február 3-án 18 óra 50 perckor érkezett jelzés arról, hogy Pápán, az Eszterházy utca és Vörösmarty utca kereszteződésében ismeretlen tettes elvitt egy személygépkocsit. A helyszínre érkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy családjával közlekedett Pápán, amikor egy kereszteződésnél egy férfi eléjük szaladt és elesett. A járművel azonnal megálltak és kiszálltak, hogy segítséget nyújtsanak. Ekkor a földről a fiatalember hirtelen felugrott, beült a gépkocsiba, majd elhajtott úgy, hogy a hátsó ülésen ült a bejelentő gyermeke.
dr Orosz Katalin rendőr őrnagy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatta hírportálunkat

A rendőrök a gyors adatgyűjtés eredményeként egy órán belül elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra a pápasalamoni lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki, őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.
Az intézkedő járőrök a gyermeket az autóban sértetlenül találták meg és adták át szüleinek.
Az eltulajdonított autó

A 23 éves gyanúsított ellen Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Az ügy vizsgálata jelenleg is folyik, többek között arról, hogy a gyanúsított más bűncselekményt is elkövetett-e az ügy kapcsán - mondta el a rendőr őrnagy.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!