Megkezdődött a bérletárusítás


2017-02-06 15:03:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Megkezdődött a bérletárusítás főképe
Február 25-én Csetény ellen folytatja a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. Marton Miklós csapata ezen a héten a felkészülés ötödik hetében jár már, legutóbb Csornán léptek pályára, és bár szervezetten futballoztak, a hajrában bekapott góllal 1-0-s vereséget szenvedtek. A keretben továbbra sincs változás, úgy tudjuk, Böröczky Bálint és Domján Roland teljesítménye meggyőzte a vezetőséget, így nagy esély van rá, hogy ismét magukra öltsék a pápaiak mezét.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a mai nappal megkezdődött a tavaszi bérletek árusítása, melyeket nyitvatartási időben a Tourinform irodában (Pápa, Márton István u. 10.) lehet megvásárolni. Az árak nem változtak, a féléves felnőtt bérletek 2500 forintba kerülnek, a nyugdíjasok és a diákok 1000 forintért juthatnak hozzá. A Perutz-meccsekre 500 forint lesz a teljes árú felnőtt belépő, a nyugdíjasok és a diákok 250 forintért válhatnak jegyet, a 14 éven aluliak pedig ingyenesen léphetnek be a Perutz Stadionba. Minden további információ személyesen a Tourinform irodában vagy a 06-89/777-047-es illetve a 06-89/777-048-as telefonszámon kérhető.
A csapatra ezen a héten két felkészülési mérkőzés vár, mindkettőt hazai pályán vívja a csapat, az elsőt február 8-án, szerdán 18 órától Bácsa ellen, a következőt február 11-én 11 órától Ménfőcsanak ellenfeleként.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!