Pápán zárult az alapszakasz


2017-02-05 16:13:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápán zárult az alapszakasz főképe
Az U11-es lány kézilabda bajnokság Tóth László régiójának ’A’ csoportjában a Városi Sportcsarnokban találkoztak a csapatok. Az alapszakasz utolsó játéknapján nyolc csapat nyolc mérkőzést játszott. A pontvadászatban a Kilián DSE fiataljai is megmérették magukat, a hazaiakra két nehéz meccs várt, hiszen az élen álló Győri ETO-val valamint a dobogóra hajtó Mosonmagyaróvárral találkoztak. A pápaiak mindkét meccsen helytálltak, győzelmeik számát ugyan nem sikerült gyarapítani, de edzőjük, Koncz Sándor elégedett volt a mutatott teljesítménnyel.
- Az alapszakasz során komoly játékerőt képviselő csapatokkal találkoztunk, a Győrt vagy a Nemesvámost, a Mosonmagyaróvárt senkinek sem kell bemutatni. Ellenfeleink jóval többet tudnak készülni, heti négy-öt alkalommal edzenek, a mi két tréningünkkel szemben. A rájátszás után az alsóházba kerülünk, a célunk, hogy minél szorosabb meccseket játsszunk az élbollyal és a gyerekek a lehető legtöbbet fejlődjenek. Úgy gondolom, a fejlődés látható, az edzéslátogatottsággal és a hozzáállással is meg vagyok elégedve.

A forduló eredményei:
Győri ETO KC I. - Kilián DSE Pápa 30 - 10
Győri ETO KC II. - Mosonmagyaróvári KC SE 36 - 10
Lébényi KSE - Ősi Andreotti SE 16 - 31
Győri ETO KC II. - Győri ETO KC I. 31 - 18
Ősi Andreotti SE - TVSE- RESOLUTE 31 - 23
Bajnok DSE Nemesvámos - Lébényi KSE 34 - 3
Kilián DSE Pápa - Mosonmagyaróvári KC SE 6 - 23
Bajnok DSE Nemesvámos - TVSE- RESOLUTE 30 - 10

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!