Változás a játékoskeretben


2010-04-19 15:35:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Változás a játékoskeretben főképe
A Pápa-Damla KC a 2009/2010-es pontvadászat alapszakaszában elérte a bajnokság előtt kitűzött célt, vagyis a 12 csapatos mezőny hatodik helyét. A rájátszásban már lejátszották első mérkőzésüket az Óbudai Kaszások ellen, ami pápai szempontból nem sikerült a legjobban, tekintve, hogy az óbudaiak 54-79-es győzelmet arattak. Április 21-én a mieink Kecskemétre látogatnak, de már nem a teljes kerettel. Az előbb említett mérkőzés után ugyanis közös megegyezéssel távozott a klubtól Kollár Balázs, Lázár Krisztián és Károly Máté.

- Az utóbbi időben sajnos nem tudtak hozzátenni a csapat játékához – válaszolt a miértre Vajda József. Nem velük képzeltük el a jövőt, ennek ellenére barátilag váltunk el egymástól. A három játékos távozásával megkezdtük a jövő csapatának építését, mivel így még több lehetőség jut a fiataloknak, akik remélem a következő bajnokságban már alapemberei lesznek a Pápa-Damla KC-nak.

A pápaiak legközelebb hazai közegben május 2-án, 16:30-tól fogadják Nagykálló együttesét.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!