Képviselő-testületi látogatás a Yanfengnél


2017-02-04 10:45:35  | cikk: HuHa  | 


Képviselő-testületi látogatás a Yanfengnél főképe

A város legnagyobb adófizetőjénél tett látogatást a pénteki ülés előtt a képviselő-testület. A gyár megtekintésének apropóját az a nagyszabású fejlesztés adta, mely a múlt évben indult el, s melynek eredményeképpen mostanra felépült az új gyárépület és megkezdődött benne a termelő tevékenység.
Mint ismeretes, a gazdasági társaság jogelődjei 2004 óta vannak jelen a városban, azóta gyártanak prémiumkategóriás gépkocsikba belső kárpitozást bőr és műbőr felhasználással.

A Yanfeng a legdinamikusabban fejlődő cég Pápán

A Yanfeng Hungary Automotive Interior System Kft. 2015-ben alakult, s végzi tevékenységét az ipari parkban. Az állami támogatásból és saját forrásból megépített új, 14 ezer négyzetméteres gyárépületben ezekbe a gépjárművekbe készítenek ajtóalkatrészeket, középalkatrészeket a legmodernebb technológiával, a műanyag fröccsöntéstől a komplett ajtókivitelezésig. A beruházást segítő állami támogatást a gépek beszerzésére fordította a vállalat. Az új épület mellett több száz parkolóhelyet és egy kamion terminált is kialakítottak.

Vallyon József gyárigazgató (jobbra) mutatta be a pápai gyár tevékenységét

Vallyon József gyárigazgató prezentációjában a gazdasági társaság működéséről, az előállított termékekről és a fejlesztés eredményeiről tájékoztatta a városatyákat. Kitért arra, hogy folyamatosan nőnek megrendeléseik, ennek kielégítésére a legkorszerűbb technikákat alkalmazzák és folyamatosan bővül a dolgozói létszám. Jelenleg 2000 főt megközelítő a cég munkatársainak száma, hetente akár 40 munkavállaló lép be a vállalathoz, az új üzemcsarnok teljes beindulásához pedig további dolgozókat is várnak, mintegy 300 főt. Jellemzően a város 50 kilométeres körzetéből érkeznek alkalmazottaik, és a cég nagyon sokat tesz azért, hogy a megfelelő számú dolgozót biztosítani tudja a termeléshez.
-Az új beruházás 450 új munkahelyet hoz létre, de cégünk eddig is dinamikusan fejlődött, mind az alkalmazottak számát, mind a termelés nagyságát illetően. Az elmúlt két évben 900 főről közel 2000 főre emelkedett dolgozóink létszáma, az új beruházás pedig 50 százalékos növekedést eredményezhet a termelés volumenében – tájékoztatott a gyárigazgató.

A képviselők a gyárépületeket is megtekintették

A prezentációt követően a képviselők megtekintették a régi és az új üzemcsarnokot, bepillantást nyerve a Yanfengnél folyó magas minőségű munkába.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!