Csoportfoglakozás a segélyezetteknek


2010-04-19 15:14:49  | cikk: mo  | 


A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat tavaly indította útjára aktív korú munkanélküli ügyfeleik részére azt a beilleszkedést segítő programot, melynek 3. csoportfoglalkozását ma délután tartották a Polgármesteri Hivatal „B” épületében. A program célja, hogy elősegítse a hosszabb ideje munkanélküliek integrálását a munka világába, megismertesse velük a társas érintkezés magatartási normáit és az esetleges munkahelyi viselkedés mozzanatait. A mai alkalom előadója Hegyiné Mráz Erika pszichológus volt, aki a munkanélküliség hatásairól, a munkavállalás fontosságáról beszélt a megjelenteknek. A következő csoportfoglalkozás előreláthatólag nyár végén lesz, ahol a résztvevők a mai előadáson elhangzott elméleti témákat ismerhetik meg a gyakorlatban, megpróbálkozhatnak például az önéletrajzírással. A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat közel 100 aktív korú munkanélkülivel áll kapcsolatban, a szervezettel történő együttműködés számukra kötelező.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!