Társasági adó: Sikeresen pályázott a Kilián DSE


2017-02-02 15:15:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Társasági adó: Sikeresen pályázott a Kilián DSE főképe
Ahogy arról korábban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club és a Bakonyerdő Elmax Vasas SE kapcsán beszámoltunk, a látványsportágakba (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda) tartozó pápai egyesületek idén is pályázhatnak társasági adóra. A kedvezményezettek körébe a Kilián DSE is beletartozik, mely a többi városi sportegyesülethez hasonlóan a kezdetektől fogva él a kedvezmények nyújtotta lehetőségekkel. Sikeres volt a pályázat a 2016/2017-es adóévben is, hiszen a Magyar Kézilabda Szövetség 19 millió forint összegyűjtésére adott engedélyt, melyből 9,5 millió forintot már sikerült is megszereznie az egyesületnek, amire nagy szüksége is lesz.
- Ahogy növekszik a létszámunk, és egyre több csapatot indítunk a különböző utánpótlás bajnokságokban, úgy emelkednek a kiadásaink is – mondta el Koncz János, az egyesület edzője. Jelenleg kilenc csoportunkban már közel 140 gyermek kézilabdázik, a zavartalan működés érdekében nagy szükségünk van a társasági adó felajánlásokra. 2016-ban egy kisbuszra pályáztunk, melyet sikerült is megszereznünk, idén is komoly terveink voltak és vannak, a befolyó összegből fedezzük az edzői béreket, a terembérléseket illetve fejlesztjük az eszközparkunkat is, emellett mintegy félmillió forint értékben egy defibrillátort is vásároltunk – tájékoztatott Koncz János, aki hozzátette, reményeik szerint a hagyományos nyári táborozást is a társasági adóból befolyó pénzből tudják fedezni. Az edző végezetül köszönetét fejezte ki azoknak a vállalkozóknak, akik továbbra is bíznak bennük és támogatják őket, májusig pedig folytatják a lehetséges támogatók felkutatását.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!