A jövő csapatát építik


2017-02-01 19:44:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A jövő csapatát építik főképe
A szentgotthárdi illetőségű Máriaújfalui SE ellen zárta a serdülő kézilabda bajnokság alapszakaszát a Bakonyerdő Pápa. Kapcsándi Zsolt fiatal tanítványai megalakulásuk első évében a tapasztalatszerzést és a fejlődést tűzték ki célul, így elsősorban nem az eredményen van a fő hangsúly. Az alapszakasz zárásaként 7-15-ös félidő után a vendégek 19-31-es győzelmet arattak, a 12 gólos fiaskó ellenére is a hazaiak szakvezetője látott pozitívumokat.
- Voltak jó periódusaink a meccsen, a legnagyobb probléma az, hogy nem tudunk hinni magunkban, és mire észbe kapunk és felvesszük a meccs ritmusát, futnunk kell az eredmény után. Múlt héten a Balatonfüred ellen már voltak biztató jelek, az első félidőben még döntetlenre álltunk, de ott amilyen jól mentek a dolgok, ma annyira nem sikerült kihozni ebből a meccsből a maximumot, a beállóval egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni. Nem csüggedünk, dolgozunk tovább, ebből a tíz fős társaságból jövőre csak egy játékos öregszik ki, így egyben marad a társaság és biztos vagyok benne, hogy a sikerek is jönni fognak.

Bakonyerdő Pápa - Máriaújfalui SE 19-31 (7-15)

Pápai gólszerzők:
Dernóczi Balázs 8
Csanádi András 5
Farkas Gábor 3
Nagy Olivér 2
Dernóczi Dániel 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!