Ajkai elsőséggel zárult a teremszezon


2017-01-29 15:26:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ajkai elsőséggel zárult a teremszezon főképe
Az U11-es korosztály tornájával véget ért a Pápai Egyesített Labdarúgó Club utánpótlás teremszezonja. A Városi Sportcsarnokban kilenc csapat 2006. január 1-je után született játékosai gyűltek össze és küzdöttek meg a győztesnek járó serlegért. A PELC színeit három csapat képviselte, Radó Tamás egyes számú csapata jól kezdett, 3-0-ra legyőzte a Mosonmagyaróvárt, utána viszont kikapott az Ajkától, így második lett csoportjában. A PELC II. hosszabbításban maradt csak alul az Üstökössel szemben, majd a Celldömölk ellen sikerült javítani, így szintén második helyen zárt. A PELC III. számára egy sima és egy szoros vereséget hozott a torna, a rájátszásban pedig két fiaskóval a kilencedik helyet szerezték meg, a PELC I. két sikerrel végül negyedik lett, míg a második számú együttesnek a hatodik hely jutott. A tornát Veszprém legyőzésével Ajka nyerte. A pápai fiatalok edzője, Radó Tamás az eredményhirdetés után azt mondta, nem elsősorban az elért helyezések, hanem a mutatott játék miatt nem elégedett.
- A második és harmadik számú csapattal elégedett vagyok, mert tudásukhoz mérten mindent kiadtak magukból. A PELC I.-nek sajnos nem jött ki ma a lépés, talán túlizgulták ezt a hazai tornát, nem tudták ezt a stresszt levetkőzni és keveset is láttam viszont abból, amiket megbeszéltünk és gyakorolunk. Sajnálom, hogy lemaradtunk a dobogóról, mert több van ezekben a srácokban.

A legjobb játékos az ajkai Vetsey Zalán lett, tíz találatának köszönhetően a gólkirály cím a veszprémi Bíró Milánhoz került. A legjobb kapus különdíját Ódor Mikes (Ajka) kapta, a legjobb hazai játékosnak Farkas Ábelt látták.

Az U11 Hirtenberger-PELC Kupa végeredménye:
1. FC Ajka
2. Veszprém
3. Üstökös FC Győr
4. PELC I.
5. Balatonfüred
6. PELC II.
7. MTE 1904
8. Celldömölk
9. PELC III.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!