Jó hangulat az éjszakai korizáson


2017-01-28 21:37:53  | cikk: Babos Petra  | 


Jó hangulat az éjszakai korizáson főképe
Hagyományteremtő szándékkal idén először szervezték meg Pápán az éjszakai korcsolyázást a Fő téren. A csípős, szeles estén kiváló hangulat várt a téli sport szerelmeseire DJ. Béci jóvoltából. Voltak családok, baráti társaságok és szerelmespárok is, akik együtt koriztak a pénteki éjszakán.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője kérdésünkre elmondta, szerették volna kibővíteni a jégpálya programkínálatát, és ha igény lesz rá, jövőre is megtartják az éjszakai korizás lehetőségét.
Fleck Krisztina barátnőjével, Péntek Alexandrával látogatott el az esti programra, ahol elmondásuk szerint nagyon jól érezték magukat. Krisztina három évvel ezelőtt a pápai jégpályán tanult meg korizni, s most barátnőjét is megtanította, mivel szerinte ez egy szuper sport. A mosolygós lánytól megtudtuk, jó kezdeményezésnek tartja ezt az éjszakai programot, s reméli, jövőre ismét megszervezik, hiszen terveik között szerepel, hogy akkor is eljönnek egyet csúszkálni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!