Ismét felolvasóest - még lehet jelentkezni


2017-01-28 19:19:42  | cikk: ha  | 


Ismét felolvasóest - még lehet jelentkezni főképe

A Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület idén is csatlakozik a több mint 10 éve, Debrecenben indult Wass Albert felolvasómaraton programjához, aminek köszönhetően szerte a Kárpát-medencében egyszerre hangzanak fel Wass Albert szavai, mondta Pintér Péter elnök. 2016-ban 68 regisztrált helyszínen tartották meg egyidejűleg a felolvasóestet, évről évre egyre többen kapcsolódnak be a programba.

Február 17-én 18 órakor kezdődik a felolvasóest, a helyszín az idei évben is az Esti Kornél Kávéház. Az ingyenesen látogatható rendezvényre mindenkit nagyon sok szeretettel várnak a szervezők, akár hallgatóként, akár felolvasóként.

Aki tevékenyen csatlakozna a programhoz, tehát vállal felolvasást, az február 10-ig jelentkezhet Pintér Péternél a 06-70-2444-734-es telefonszámon vagy az info@7csillag.hu e-mail címen. A regisztrációnál a név és az elérhetőségek mellett fel kell tüntetni az előadni kívánt mű címét is. Pintér Péter elmondta, hogy előnyben részesítik Wass Albert írásait, de más, hasonló értékrendű magyar költők versei is helyet kaphatnak az est anyagában.

A felolvasások mellett a PRK Tánc-Lánc AMI táncosai, Allegro AMI Sindő népizenekara színesíti a programot. A rendezvény fővédnöke és díszvendége Bartha József református lelkész, az erdélyi Czegei Wass Albert Alapítvány vezetője. A helyszínen lehetőség nyílik az erdélyi holtmarosi gyermekotthont támogatására is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!