Szűcs Lajosékhoz utazott a Perutz FC


2017-01-28 15:43:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs Lajosékhoz utazott a Perutz FC főképe
Az Ajka és a Veszprém után ismét harmadosztályú együttessel csapott össze a Perutz FC. Marton Miklós csapata ezúttal az NB III keleti csoportjának negyedik helyén álló Rákosmente KSK-hoz utazott. A mieinknek ez volt a második felkészülési mérkőzése a héten, így érthető módon meglehetősen fáradt társaság érkezett meg a főváros XVII. kerületébe. Az alapemberek mellett természetesen a próbajátékosok is ott voltak az utazó keretben, sőt Böröczky Bálint és Domján Roland személyében két régi-új pápai labdarúgó is a mieinket erősítette, a Perutz edzője a Simon - Udvardi, Domján, Kovács, Böröczky - Somogyi - Szép, Baldauf, Iványi, Horváth T. - Venczel kezdőt küldte pályára, a találkozó folyamán Szigeti, Szalai, Nagy P., Szedlacsek és Bolla is szóhoz jutott. Kiegyenlített első 45 percet produkáltak a csapatok, a mérkőzésen nem lehetett látni az osztálykülönbséget. A vendégek több lehetőséget is kidolgoztak, melynek köszönhetően Iványi be is talált, ám kezezés miatt a játékvezető nem adta meg a találatot. Nem sokkal később egy elmaradt büntetőt kérhettek számon a mieink a sípmesteren, 0-0-val fordultak a felek. A második játékrészben már inkább az RKSK dominált, és ez helyzetekben is megmutatkozott. Előbb egy szöglet után, majd egy kontra végén találtak Szigeti kapujába a hazaiak, de a 2-0-ás vereség ellenére a Perutz jól helytállt magasabban jegyzett ellenfelével szemben.

RKSK - Perutz FC 2-0 (0-0)

Marton Miklós: Az első félidővel kimondottan elégedett voltam, szép támadásokat vezettünk, helyzeteink voltak. Szünet után elkövettük a szokásos butaságainkat, a rögzített szituációknál nem úgy helyezkedtünk, ahogy kellett volna, így az ellenfél kihasználta a megingásainkat.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy Böröczky és Domján leigazolásán dolgozik a vezetőség, Póczik Richárdtól viszont elköszöntek. A szintén próbázó Tóbiás Zoltán sérülés miatt kihagyta a meccset, úgy tudjuk, a Veszprém ellen bordatörést szenvedett, sorsa a későbbiekben dől el. A Perutz a folytatásban Csornára látogat, majd február 8-án 17 órától a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú pontvadászatban szereplő Bácsával találkozik Pápán.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!