Sportegyesületeket támogat az önkormányzat


2017-01-27 12:25:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportegyesületeket támogat az önkormányzat főképe
Pápa Város Önkormányzata pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének vissza nem térítendő támogatására, a pályázat keretösszege 35 millió forint. A pályázaton Pápa város közigazgatási területén működő, pápai székhellyel nyilvántartásba vett
- legalább egy szakosztály vonatkozásában a Magyar Olimpiai Bizottság (továbbiakban: MOB) által hivatalosan elismert országos sportági szakszövetségi vagy sportági szövetségi tagsággal rendelkező,
- a MOB által hivatalosan elismert országos sportági szakszövetségi vagy sportági szövetségi tagsággal nem rendelkező sportegyesület vehet részt, amely vállalja a jelen pályázati feltételekben foglaltak teljesítését.
Pályázni kizárólag a pályázati adatlapon lehet, melyet egy példányban postai úton Pápa Város Önkormányzata Humánerőforrás Bizottságnak (8500 Pápa, Fő u. 5.) címezve, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Titkárságához, vagy elektronikusan a geschitz.gergely@papa.hu e-mail címre lehet benyújtani, a pályázat beérkezési határideje február 28.
A pályázatokat Pápa Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága 2017. március 31-ig bírálja el. A pályázat elbírálásáról és annak eredményéről a pályázó írásos értesítést kap.

Minden további információ IDE kattintva érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!