Sikeresen pályázott a Bakonyerdő Pápa


2017-01-27 11:21:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeresen pályázott a Bakonyerdő Pápa főképe
Mint arról már korábban beszámoltunk, a társasági adót érintő változások lehetővé teszik a nyereséges, társasági adó fizetésére kötelezett vállalkozások számára, hogy adójukkal a látványsportágak körébe sorolt öt sportág, a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong országos szövetségeit, azok tagszervezeteit, vagyis magukat a csapatokat támogassák. A Pápai Egyesített Labdarúgó Clubhoz hasonlóan a Bakonyerdő Pápa is a kezdetektől fogva él a társasági adó nyújtotta lehetőséggel, nincs ez másképp a 2016/2017-es adóévben sem.
- A korábbi évek sikereinek köszönhetően partnereink továbbra is bíznak bennünk, így a 17 millió forintos pályázatnak valamivel több, mint a felét sikerült összeszedni – tájékoztatott Kapcsándi Zsolt, a klub technikai vezetője. Sikeresnek mondható a feltöltés első szakasza, viszont az eddigi évek folyamatos, lépcsőzetes bővülési projektje a hiányzó összeg miatt egyelőre bizonytalan, lehetséges, hogy várnunk kell egy évet, vagy idén kisebbet kell lépnünk. Ennek ellenére továbbra is remek úton haladunk a klub bővítésében, elég, ha csak az ovikézi sikerét nézzük, ami az idei szezonunk komoly szakmai sikere.
Kapcsándi Zsolt elmondta, a befolyt összeget működésre, terembérletre, utazásra kívánják fordítani, a fennmaradó, úgymond hiányzó részből az eszközbeszerzést szeretnék megvalósítani, melynek mértéke az önkormányzati pályázatuk sikerességétől függ.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!