Tornagyőzelmet ünnepelt a PELC Ajkán


2017-01-24 13:57:19  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Tornagyőzelmet ünnepelt a PELC Ajkán főképe
Január 21-én az ajkai Sportcsarnok szolgált az U8-as Téli Kupa helyszínéül, melyen a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata is részt vett. Horváth Tamás tanítványai a pápai hasonló korosztályú tornán második helyezést szereztek, a csapat edzője az elveszített döntő után úgy nyilatkozott, biztos benne, hogy a picik a tél folyamán nem maradnak aranyérem nélkül. Az együttes Ajkán a csoportmeccsek során a hazaiak ’A’ jelű gárdáját 4-1-re, Győrújfalut 1-0-ra, míg az Üstököst 2-0 arányban győzték le. A legjobb négy között folytatta magabiztos játékát a Pápa, Hévízt 6-0-ra ütötték ki, Zalaegerszeg felett aratott 2-0-s sikerével a rangsor élén végzett. A győztes csapat névsora: Banai Zalán, Borsits Barnabás, Hernádi Benjamin, Horváth Mátyás, Kovács Barna, Orovecz András, Ölbei Barnabás, Pődör Kristóf, Soós Bence, Varga Máté, Vesztergom Benedek.
- A tornán a gyermekektől végig azt láttam, amit a kupa előtt kértem tőlük: letámadták az ellenfelet és a labdakihozatalokat is szépen megcsinálták – értékelt Horváth Tamás edző. Hatalmas pozitívum, hogy a torna folyamán csak egy gólt kaptunk, és az ellenfeleknek kimondott helyzetet nem is sikerült ellenünk kialakítani. Kicsi hiányérzet van bennem, mert sok lehetőséget alakítottunk ki, de sok ebből ki is maradt. A torna folyamán látszódott, hogy kiemelkedünk a többi csapat közül és az is, hogy köztünk és a ZTE között fog eldőlni, hogy ki nyeri a tornát. Úgy gondolom teljesen megérdemeltük a tornagyőzelmet, mert mind játékban, mind küzdeni tudásban jeleskedett a csapat. Minden gyermeket megilleti a dicséret a tornán nyújtott teljesítményéért, a torna legjobb játékosa is tőlünk került ki Hernádi Benjamin személyében.
A hazai teremszezon ezen a hétvégén folytatódik, január 28-án az U10, másnap az U11 lép a Sportcsarnok küzdőterére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!