Megyei sakkforduló


2017-01-24 08:38:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei sakkforduló főképe
Az elmúlt hétvégén a Szabadgyalog Sakk Egyesület sportolói a megyei első osztályú pontvadászat ötödik fordulójában idegenben, Ajkán szerepeltek. A szomszédvári rangadón az előzetes erőviszonyok alapján döntetlen körüli eredményt jósoltak a csapatvezetők, és végül nüanszokon múlt, hogy nem így történt.
- A Bányász SK Ajka ellen végül 6.5 - 5.5 arányú vereséget szenvedtünk – tudtuk meg Kiss Csaba egyesületi elnöktől. Előzetesen döntetlen körüli eredményt vártam, nem sokon múlott a pontszerzésünk. Ezzel a vereséggel a nyolccsapatos bajnokság hatodik helyén állunk, Révfülöpöt és Pétet is megelőzzük, igaz előbbi csapat egy meccsel kevesebbet játszott.
Az egyesülethez kapcsolódó hír, hogy megtartották éves közgyűlésüket, melyen a tagok gazdasági és szakmai szempontból megvitatták az elmúlt évet, és a jövőbeli terveket, lehetőségeket ecsetelték.
A következő sakkos eseményt január 29-én vasárnap Pápán rendezik, az NB II Széchenyi – csoportjának hetedik fordulójában 10 órától Sárvár lesz az ellenfél a Huszár Közösségi Házban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!