A megyei részvételért úsztak


2017-01-20 11:05:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A megyei részvételért úsztak főképe
A Pápai Diáksport Bizottság a Pápai Úszó Sportegyesülettel (PUSE) közösen a Várkertfürdőben rendezte meg a városi úszó diákolimpia döntőjét. 11 iskola 134 tanulójának 225 nevezését regisztrálták a szervezők, a tét pedig a megyei finálén való részvétel volt, melyre a versenyszámok első két helyezettjei készülhetnek. Ifjabb Koncz Sándor, a versenybíróság elnöke arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy városunkat tíz intézmény, míg a körzetet mindössze egy iskola, Pápakovácsi képviselte, a legnagyobb számban – 35 fővel – a Türr nevezett, a legtöbb elsőséget – 12-t – mégis a Petőfi szerezte. Ahogy arra számítani lehetett, a PUSE versenyzői jól szerepeltek, de a nem igazolt versenyzők között is születtek jó eredmények, ami bizakodásra adhat okot a megyei vetélkedés előtt, melyet február 9-én szintén Pápán rendeznek meg.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!