Két tornagyőzelem


2017-01-18 10:09:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Két tornagyőzelem főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club utánpótlás csapatai a hazai rendezésű tornák mellett eleget tesznek más egyesületek meghívásának is. Legutóbb az U14-es gárda Győrbe, az Üstökös Farsang Kupára látogatott el. Forsthoffer Tibor tanítványai öt mérkőzést játszottak, először Mosonmagyaróvárt 1-0-ra múlták felül, majd az Üstököst és Ajkát 3-0-ra, Lébényt és Csornát 4-0-ra győzték le, ami azt jelentette, hogy veretlenül, kapott gól nélkül megszerezték a tornagyőzelmet.
- Kicsit akadozva indult a játékunk az első mérkőzésen, de később nagyon szép akciógólokat lőttünk. Dicséretére válik a csapatnak, hogy a tornán nem kapott gólt, viszont 15 gólt rúgott. Két játékosunk is a gólkirályi címről 1-1 találattal maradt le, egy különdíjat viszont elhoztunk, a torna legjobb játékosa Császár Jácint lett – értékelt a pápaiak edzője.
Másnap az U11 igyekezte megismételni az U14 sikerét. A csoportmérkőzések jól alakultak, Győrszentiván (4-1), Csorna (5-2) és Gyirmót (3-0) sem tudott megálljt parancsolni a pápaiaknak. A döntőben Mosonmagyaróvárral találkozott Radó Tamás csapata, a jó forma a fináléra is kitartott, 3-0-ra nyert a PELC.
- Elégedett vagyok a srácokkal, annak megfelelő felfogásban játszottak, amit az utóbbi időben az edzéseket gyakorlunk és külön öröm volt látni azt a lelkesedést, agresszivitást, amivel pályára léptek – értékelt Radó Tamás. Rendre sikerültek a labdakihozatalok, ültek a letámadások és folyamatos nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfeleinket. Ezzel a mentalitással nagyon jó egyéni teljesítmények is párosultak, így magabiztos tornagyőzelmet értünk el. A gólkirályi címre a csapatunkból Szivós Krisztián volt esélyes, de hármas szétrúgásokat követően hibázott, így ezt a címet nem sikerült bezsebelni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!