Új wellness központ épül a Várkertfürdőben


2017-01-14 10:46:05  | cikk: HuHa  | 


Új wellness központ épül a Várkertfürdőben főképe
Két saját forrásból megvalósított fejlesztés kivitelezésével indította az évet a Várkertfürdő. A termálfürdő épületében új zárszerkezeteket szereltek az öltözőszekrényekre: múlt hétvégétől már a belépőórával tudták nyitni és zárni a szekrényeket a vendégek a régi kulcsok helyett. Az új rendszer rendkívül praktikus és sokkal biztonságosabb is, hiszen a beléptető órát kötelező a csuklón tartani, így az nem veszhet el, nem lophatják el, nem úgy, mint a szekrénykulcs, amire fürdőzés közben is vigyázni kellett. Az új zárszerkezet könnyen kezelhető, használatát több helyen kirakott felirat ismerteti és a recepciósok is segítik az esetleg bizonytalan vendégeket.

Kényelmes, biztonságos és könnyű használni az új öltözőszekrény zárakat

Az első tapasztalatok egyébként rendkívül jók, a fürdőzők gond nélkül elsajátították az órával nyíló szekrények használatát, annak pedig különösen örülnek, hogy távozáskor nem kell a kulcsok leadásához sorban állni, várakozni, hiszen a beléptető kapun való áthaladáskor az óra bedobása a szekrény felszabadítását is eredményezi. A Várkertfürdő közel 8 millió forintot fordított a korszerű technológiára, mely növeli a vendégek komfortérzetét és biztonságát.

A létesítmény másik fejlesztése jelenleg is folyik: a termálfürdő épületének emeletén, a régi gyógyászati tér helyén új wellness teret alakítanak ki. Itt lehet majd igénybe venni a különböző masszázs kezeléseket, aromafürdőket és a szoláriumot is. A kivitelezők a helyiségek kialakításával és a burkolással már végeztek, a jövő héten megkezdődik a festés, majd szerelvényezés.

Az új wellness térben kétszemélyes pezsgőkád fogadja majd a kényeztetésre vágyókat

Mint megtudtuk, az új wellness térben helyet kap egy kétszemélyes pezsgőkád, mely az aromafürdős szolgáltatásoknak és az Anna Júlia névre keresztelt szépségprogramnak ad helyet, kialakítottak két masszázsszobát – egyikben páros masszásra is lesz lehetőség -, és a szolárium is ide költözik. A masszázshelyiségekhez külön zuhanyzót is építettek, így még kényelmesebb és komfortosabb lesz a vendégek számára a szolgáltatások igénybe vétele. Az egész tér a luxus és kényelem hangulatát sugallja, a természetes színek mellett a keleties hatást erősítő bambuszminták és kiegészítők jelennek majd meg az egyes helyiségekben.

A burkolás már kész, a festés következik

Információink szerint, a közel tízmillió forintos beruházás keretében épülő új wellness tér februárra készül el, így Valentin napra már szervezhetik is a szerelmesek a közös kényeztető programot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!