Megkezdte a felkészülést a Perutz FC, Szedlacsek az első érkező


2017-01-09 19:36:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a felkészülést a Perutz FC, Szedlacsek az első érkező főképe
A téli pihenőt követően hét hetes szünet után január 9-én újra edzésbe álltak a Perutz FC játékosai. A csapat remek ősz tudhat maga mögött, hiszen egy mérkőzéstől eltekintve nem talált legyőzőre, így a Balatonfüred mögött egy ponttal lemaradva a tabella második helyéről várja a folytatást, és nem titkolt célja, hogy jövőre már az NB III-ban szerepelhessen. Az első pár napban a fizikai felmérés szerepel a középpontban, ezután pedig - amennyiben az időjárás engedi - a stadion műfüves pályáján a labda is előkerül. Marton Miklós, a Perutz edzője az első napon átmozgató kocogást írt elő a Várkertben, melyen nem volt teljes a keret, munkahelyi, családi és egyéb elfoglaltságok miatt többen is hiányoztak.
- A lehető leghamarabb szeretnénk gőzerővel belevágni a teljes értékű munkába – mondta Marton Miklós. Úgy látom, mindenki megfelelő állapotban tért vissza, vannak még hiányzók, de bízom benne, hogy hamar tudnak csatlakozni hozzánk. A felkészülési programunk is elkészült, többek között a Veszprémet, Ménfőcsanakot és Jánosházát is hazai pályán fogadjuk, a nyolc edzőmeccsünkből ötöt hazai környezetben játszunk, a tesztmeccsek mellett heti egy edzéssel készülünk. Szeretném, ha 23 fős keretet sikerülne kialakítani, az első csapathoz a PELC-ből Györkös Bence, Barth Vendel, Farkas Bence mellett Szigeti Ákos is csatlakozik, biztos vagyok benne, hogy ahogy eddig, ezután is hasznunkra lesznek. Természetesen szeretnénk még tovább erősíteni a keretet, a napokban további igazolások várhatóak.
A Perutz első szerzeménye Szedlacsek Balázs, aki Visegrádról érkezett a támadó szekcióba. Távozó egyelőre nincs, de a vezetőség nem gördít akadályt Nagy Zoltán távozása elé. További hír, hogy Ihász Márk felépült sérüléséből, és elkezdte a könnyített edzéseket. Mint megtudtuk, Marton Miklós pályaedzője tavasszal is Orovecz András lesz.

A Perutz FC felkészülési mérkőzései:

2017. január 21. 11:00 FC Ajka – Perutz FC

2017. január 25. 17:00 Perutz FC – Veszprém

2017. január 28. 12:00 RKSK - Perutz FC

2017. február 4. 15:00 Csorna - Perutz FC

2017. február 8. 17:00 Perutz FC – Bácsa

2017. február 11. 11:00 Perutz FC – Ménfőcsanak

2017. február 15. 19:00 Perutz FC – Ímely (szlovák)

2017. február 18. 11:00 Perutz FC – Jánosháza

2017. február 25. 15:00 Perutz FC – Csetény (bajnoki)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!