Népszerű a főtéri jégpálya


2017-01-07 09:32:26  | cikk: Babos Petra  | 


Népszerű a főtéri jégpálya főképe
December 19-én, a téli szünet előtt nyílt meg a főtéri jégpálya, s már 12 napja várják a korcsolyázás szerelmeseit. Boros Katalin, a jégpályát üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője az eltelt időszak kapcsán elmondta, legnagyobb örömükre, eddig igazi téli időjárás volt decemberben, illetve január elején. A 12 nap során 2277 belépőt adtak el. Mint mondta, a 2013/2014 telén megnyitott a jégpályán háromszázzal voltak többen az egész szezonban, mint 2016 decemberében.
-Örömünkre szolgált, hogy idén először, a téli szünetre nyitva tudtuk tartani a pályát, s ezt a pápai családok és a diákok is kihasználták, főként a két ünnep között jöttek már a délelőtti turnusra is. Szilveszter napján este 22 óráig vártuk a korizókat, akiket fergeteges jégdiszkó szórakoztatott – tájékoztatott Boros Katalin, aki hozzáfűzte, a jövőben szeretnék megszervezni, - amennyiben az időjárás is engedi - a Jégpályák éjszakája elnevezésű programot, amikor hajnali egyig várják a korcsolyázókat. Évek óta tervezik már a jégpályás farsangot, reményeik szerint az idén sikerül ezt is megvalósítaniuk.
A gyerekek nagyon élvezik a korcsolyázást
A nyitvatartási időn kívül, a testnevelés órákon és egyéb órákon is szívesen fogadnak diákokat. Péntektől folyamatosan érkeznek diákcsoportok korcsolyázni, s továbbra is szeretettel várják a tanulókat, akiknek természetesen korcsolyát is tudnak biztosítani. Az előző szezonban több mint 700 diák látogatott el a koripályára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!