Várják a téli fotókat


2017-01-07 09:28:25  | cikk: Babos Petra  | 


Várják a téli fotókat főképe
A Pápai Platán Nonprofit Kft. négy fordulós pályázatot hirdetett év végén Évszakok Pápán címmel, a várost, a város nevezetességeit, rendezvényeit, programjait bemutató fotók készítésére.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, ez idáig nem érkezett egyetlen alkotás sem a pályázatra, de reményeik szerint a lelkes fotósok már készítik a szebbnél szebb felvételeket, például a jégpályáról, az adventi díszkivilágításról, a téli Fő térről, de egy-egy gyönyörű fénykép készülhet akár egy naplementéről, amely az Esterházy-kastélyt vagy a Nagytemplomot világítja meg.

A beérkezett pályaművekből minden fordulóban a zsűri által javasolt képekből az Esterházy-kastélyban kiállítást rendeznek, s ott majd a közönség választja ki a legjobbnak ítélt 25 fotót.
A fotópályázat részletes felhívása a Pápai Hírlapban és hírportálunkon is olvasható. A téli fényképek beküldési határideje március 15. A felvételeket a tel.evszakok@papa.hu email címre lehet elküldeni, illetve az Esterházy-kastélyba leadni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!