Az Év Sportolója Gála – Gelencsér Róbert ismét jelölt


2017-01-06 13:53:33  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: MSÚSZ/Harsányi Péter  | 


Az Év Sportolója Gála – Gelencsér Róbert ismét jelölt főképe
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) immár 59. alkalommal a magyar sport hagyományaihoz és ambícióihoz méltó ünnepségen igyekszik díjazni a hazai sportélet legkiválóbbjait. Az Év Sportolója Gálán összesen kilenc kategóriában – az Év férfi és női sportolója, csapata, edzője, labdarúgója, valamint a fogyatékos sportban az Év női és férfi sportolója, csapata, fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője – adhatták le szavazataikat az újságírók. Az elnökség minden kategóriában tízes jelöltlistát állított össze, melyet a csúcsot jelentő 370 voks alapján háromra szűkített. A szavazatok alapján Az Év fogyatékos csapatának jelöltjei között a IX. Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságán első helyezést szerzett férfi szervátültetett 4×100 méteres atlétaváltó is helyet kapott. A csapatot Jánka Sándor, Velkey-Guth Ádám és Zilaj Csaba mellett a pápai atléta Gelencsér Róbert is erősítette, így a sportember a 2016-os egyéni díja után 2017-ben csapattagként részesülhet elismerésben.
A január 12-én, csütörtökön 19.30-kor kezdődő M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát a sportcsatorna 19 órától élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!