A Munkácsy utazik a megyei döntőre


2017-01-05 16:32:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Munkácsy utazik a megyei döntőre főképe
Kilenc általános iskola részvételével a Weöres iskola tornatermében rendezték meg a IV. korcsoportos futsal diákolimpia városi-körzeti döntőjét. A városi iskolák közül a Weöres, a Munkácsy, a Gyurátz, a Református, a Szent István, az Erkel és a Tarczy nevezett, míg a körzetből Csót és Pápakovácsi igyekezett a hármas csoportokból a hármas döntőbe az első helyen továbbjutni. Koncz Sándor, a Városi Diáksport Bizottság elnöke arról tájékoztatott, a vetélkedés tétje a megyei finálén való részvétel volt. Kiegyenlített mérkőzéseket játszottak a résztvevők, nem volt kiemelkedő csapat, így elsősorban a kondíció, a minél hatékonyabb helyzetkihasználás és a koncentráció döntött. Végül a hármas döntőbe Csót, a Munkácsy és a Tarczy jutott, két győzelmének köszönhetően pedig a Munkácsy készülhet a folytatásra.
- Nehéz lenne megmondani, hogy a győztes mire lehet képes a megyein, tudni kell, hogy ott már igazolt játékosok is játszhatnak, így a pápaiaknak nem lesz könnyű dolga. Az elmúlt években a pápai iskoláknak nem igazán jött ki a lépés, talán idén ez megváltozik, de nem a Munkácsy lesz az esélyes – tette hozzá Koncz Sándor.
A városi diákolimpiai küzdelmek úszás sportágban január 19-én folytatódnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!