Megyei elismerésekben részesült Koncz János


2017-01-04 13:08:04  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: vmtte.veszpremsport.hu  | 


Megyei elismerésekben részesült Koncz János főképe
December hónapban két rangos megyei elismerésben részesült Koncz János, a Petőfi Sándor Gimnázium testnevelője. A Veszprém megyei önkormányzat és a Veszprém Megyei Sportszövetség évek óta közösen osztja ki a megye legjobb sportolóinak járó elismerést. Idén tizenhárom kategóriában adták át a díjakat, valamint a Tüskés Endre-díj és a szövetségi elismerések is gazdára találtak. Az ünnepélyen a megyei sportszövetségek néhánya megragadja az alkalmat és a díjátadón ismeri el a sportági aktívák munkáját, akik a hétköznapokban igen sokat segítenek, tesznek az adott sportágért. A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete munkája elismeréséül Koncz Jánost és Vántsa Endrét díjazta. Néhány nappal később a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület évzáró ünnepélyének adott otthont a megyeszékhely, ahol a Petőfi pedagógusa szintén elismerésben részesült. Koncz János azt mondta, versenyszervezésért, a különböző városi, megyei és országos versenyeken felkészítőként aratott sikereit ismerték el ezáltal.
- Nem először vehettem át kitüntetést, hiszen 2007-ben szintén a diákszövetségtől kaptam elismerést, ami akkor is és most is nagyon jól esett. Szeretném megjegyezni, hogy nem a díjakért dolgozom, számomra az igazi jutalom a diákok, szülők pozitív visszajelzése és az iskolai színeiben szerzett jó eredmények. Kézilabdában, úszásban, labdarúgásban és a haditorna versenyen is hagyományos sikeres a Petőfis csapat, bízom benne, hogy a téli időszakban és tavasszal is sikerül tovább öregbíteni az intézmény hírnevét.
Koncz János elmondta, az elkövetkezendő időszakban a kézilabdás lánycsapattal a megyei és az országos selejtező sikerei után Győrben az országos elődöntőn vesznek részt, ahol a tisztes helytállás a cél, de a tavasz beköszöntével sem fognak unatkozni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!