Rendkívüli esemény nélküli év vége


2017-01-02 18:56:30  | cikk: HuHa  | 


Rendkívüli esemény nélküli év vége főképe
Súlyos balesetek és bűncselekmények nélkül teltek az év végi ünnepek a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén – tájékoztatta hírportálunkat Bauer Tibor, a kapitányság közrendvédelmi osztályának vezetője. Az őrnagy érdeklődésünkre elmondta, már a karácsony előtti időszakban fokozott rendőri jelenlétet biztosítottak a belvárosban és a bevásárlóközpontok környékén, ezt a fokozott rendőri jelenlétet az ünnepek idején is fenntartották a forgalmasabb helyeken.

Nyugodt volt az év vége rendőrségi szempontból - mondta Bauer Tibor rendőr őrnagy

Így például szilveszterkor a Fő tér környékén és a szórakozóhelyek környezetében járőröztek, de az illetékességi területhez tartozó falvakban is vigyáztak a rendre a polgárőrök segítségével.
-Nyugodt év végét tudunk magunk mögött. Természetesen nem volt esemény nélküli ez az időszak sem, kisebb súlyú vagyon elleni jogsértések történtek, és érkeztek bejelentések petárdázásról is.

Kevés bejelentés érkezett a kapitányságra az ünnepek idején

A közlekedés biztonságára is fokozottan ügyeltek a rend őrei. Az ellenőrzések során az ittas vezetők kiszűrésére törekedtek elsősorban, de mindösszesen egy gépkocsivezető ellen kellett eljárniuk ilyen jogsértés miatt.
-Szerencsére a balesetek száma sem volt számottevő, súlyos balesethez pedig egyáltalán nem kellett vonulniuk rendőreinknek – tájékoztatott az őrnagy.

Az esztendő utolsó éjszakáján kisebb rendzavarások ugyan előfordultak, de sem számuk, sem súlyosságuk nem volt jelentős, s ezeket a rend őrei megfelelően kezelték.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!