Pontosztozkodás a Fáy utcában


2010-04-18 10:11:47  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Pontosztozkodás a Fáy utcában főképe
A Soproni Liga 23. fordulójában a Lombard Pápa az Illovszky Rudolf Stadionba látogatott, ahova 1000 néző látogatott ki a Vasas elleni összecsapásukra. Véber mester több helyen is változtatott a múlt heti hadrendhez képest, Mészáros, Abwo és Rebryk is ott volt Veizer Roland kezdő sípszavakor a pályán. A pápaiak a Szűcs, Venczel, Mészáros, Farkas, Rajnay, Heffler, Gyömbér, Bali, Abwo, Bárányos, Rebryk kezdővel igyekezték első tavaszi idegenbeli győzelmüket begyűjteni, a másik oldalon Dellacasa mester a Végh, Mileusnic, Kovács G., Pavicevic, Balog, Mundi, Bakos, Pavicevic, Benounes, Hrepka, Divic összeállítást vélte a legjobbnak. A 17. percben megszerezte a vezetést a Vasas, Mundi, nagyszerűen továbbított Benuneszhez, aki öt méterről a kapuba lőtt, 1–0. Sokáig nem örülhettek a hazaiak, ugyanis 5 perccel később egyenlített a Lombard. Bárányos ívelt a hazai kapu előterébe, ahol a védők nem tudtak felszabadítani. A labda így Abwóhoz került, aki öt méterről nem hibázott, 1–1 Az első félidőben több gólszerzési lehetőség nem adódott egyik csapat előtt sem. A második játékrész 52. percében megszerezte a vezetést a vendég gárda, Rebryk beadását Bárányos szépen átlépte, a labda így a hosszú saroknál érkező Abwóhoz került, aki két méterről a kapuba lőtt, 1–2. Tíz perccel a lefújás előtt ismét egalizáltak a hazaiak, Divics ugratta ki Hrepka Ádámot, aki a kifutó Szűcs felett a hálóba emelt, beállítva ezzel a 2–2-es végeredményt.

A Lombard jövő héten már hazai közegben lép pályára, április 24-én 17 órától a Budapest Honvéd vendégszerepel a Perutz stadionban.

Véber György:- Úgy éreztem magam, mint a partra vetett hal. Mindig is együtt éltem a játékkal, ezért nagyon furcsa volt ilyen távolról, ráadásul a kapu mögül szemlélni az eseményeket. A találkozó nagy részében sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk, de sajnos ismét, ahogy négy védő volt a pályán elkövettünk egy amatőr hibát. Olyan bakit, amit nem követhet el egy csapat, és amíg nem tanuljuk meg kiküszöbölni a védelmi megingásainkat, hiába dominálunk végig egy meccsen idegenben is, nem fogunk tudni nyerni.

Giovanni Dellacasa: Küzdelmes, jó mérkőzés volt, mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek. Sikerült megszereznünk a vezetést is, ám nem tudtunk élni vele. A második félidőben, már jobban kezdtünk, éhesek voltunk a sikerre, még is a Pápának sikerült fordítani. Végül úgy hiszem megérdemelten egyenlítettünk és 2-2 után is próbáltunk bátran támadni, még ha ebben benne is volt a veszély, hogy kapunk egy harmadikat és így elveszítjük az összecsapást. A döntetlen reális a játék képe alapján.

(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!