Játszóház a Kópé-Várban


2016-12-31 12:10:08  | cikk: ha  | 


Játszóház a Kópé-Várban főképe

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az iskola szünetek idején is segíti a családok szabadidős elfoglaltságának tervezését, minden évben intézményi költségvetésből szerveznek programokat ezekben az időszakokban. A téli szünidei kínálatban rendszerint játszóház szerepel, s mivel már a Kópé-Vár is a JMSZK intézményegysége, tavaly először ott tartották a családi délutánt. A sikerre és a jó fogadtatásra való tekintettel ebben az évben is a Zárda utcai játszóház volt a helyszín, mondta el Müller Orsolya művelődésszervező.

A Kópé-Várban ezúttal is barátságos hangulat és változatos játéklehetőség várta a kisebbeket és a nagyobbakat is. Somogyiné Böröczky Szilvia elmondta, hogy a Kópé-Vár nagyon népszerű a kisgyerekes családok körében, a játszószőnyeget ezúttal sem tekerték fel, így a kicsik kényelmesen, szabadon játszhattak, de a kisiskolások is találnak mindig elfoglaltságot maguknak, többek közt a társasjátékok is kellemes kikapcsolódást kínálnak minden korosztálynak.

Ezúttal nem arc-, hanem kézfestést kérhettek a gyerekek

A szilveszteri játszóházban álarcot is készíthettek a látogatók, mindenki saját ízlése szerint díszíthette a maszkot. A játékban elfáradt gyermekeket bodzaszörp és ropogtatnivaló várta, a felfrissülés után aztán folytatódhatott a játék. A családi délutánra közel hatvanan látogattak el, a Kópé-Várban ennyien fértek el kényelmesen, mondták a szervezők.

A Kópé-Vár január 1-jén zárva lesz, de január 3-tól, keddtől a megszokott nyitva tartási rend szerint várják a látogatókat, 10-18 óráig. A hétfő továbbra is szünnap lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!