Idén is lesz szilveszteri futóverseny


2016-12-27 16:32:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idén is lesz szilveszteri futóverseny főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az óév utolsó napján ismét megrendezi a nagy hagyományokra visszatekintő szilveszteri örömfutást és futóversenyt. A 2016-os esztendő utolsó sporteseményének célja a sportolási lehetőség biztosítása és az óév sporttal való búcsúztatása. A versenyt a népi hagyományokat felelevenítve immár hetedik alkalommal a Hét Csillag Kulturális és Sportegyesület ostormenete vezeti fel, mely 13:30-kor a Március 15. térről indul a Fő utca, Fő tér útvonalon. A szervezők a nevezéseket az esemény napján 12:30-tól 13:30-ig várják négy korosztályban: 14 év alattiak (1000 méter), 15-30 év közöttiek (2000 méter táv), 31-50 év közöttiek (2000 méter táv) és 50 felettiek (1000 méter). Az ötödik, záró futam idén is az örömfutás lesz, melyre kortól, nemtől függetlenül bárki jelentkezhet, a teljesítendő útvonal hossza 1000 méter lesz. Az esemény helyszíne: rajt-cél a Fő téren, útvonal a belváros utcáin, várhatóan Fő utca - Kossuth utca. A négy versenykorcsoportban mindkét nem első három helyezettjei érem díjazásban részesülnek. Az első korcsoport a zenés bemelegítés után 14 órakor rajtol, az eredményhirdetést 15:20-tól rendezik. A sportrendezvényen valamennyi résztvevőt egy pohár forró teára vár a rendezőség.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!