Láthatósági kiegészítőket kapott a nyertes


2016-12-23 00:49:06  | cikk: HuHa  | 


Láthatósági kiegészítőket kapott a nyertes főképe
Mint arról korábban hírt adtunk, az Országos Rendőr-főkapitányság és az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett Látni és látszani kampányhoz a Pápai Rendőrkapitányság egy nyereményjátékot kapcsolt, ezzel ösztönözve a gépjárművezetőket, hogy vegyenek részt az október közepétől december 15-ig tartó akcióban. Az országos közlekedésbiztonsági kampány célja az volt, hogy minél többen vizsgáltassák át gépkocsijuk világító- és fényjelző készülékeit, valamint a szélvédőt, hiszen az őszi-téli időjárási viszonyok között kiemelten fontos a jó láthatóság és a jó látás. Ez utóbbi miatt a kampány a gépjárművezetők szemvizsgálatát is tartalmazta. Mindezt pedig ingyen megtehették a sofőrök, ha betértek az akcióhoz csatlakozott valamelyik gépjárműszervizbe és optikába, melyek között két pápai szerviz és egy optika is szerepelt.

A helyi kapitányság nyereményjátékában azok vettek részt, akik vizsgálatokon kapott igazolólapot, vagy annak másolatát eljuttatták a rendőrségre. Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes arról tájékoztatott, hogy közel harminc gépkocsivezető nevezett a játékba, de információik szerint ennél sokkal többen éltek az ingyenes vizsgálatok lehetőségével.

Mayer Jánost meglepte, hogy ő lett a Pápai Rendőrkapitányság játékának nyertese

A kampány végén megtartották a sorsolást, a szerencsés nyertes pedig Mayer János, pápai lakos lett, aki az értékes láthatósági kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomagot a héten vette a kapitányságon.
-Mindig nagy figyelmet fordítok az autóm állapotára és téli felkészítésére. Lecseréltettem a gumikat, ellenőriztettem a fagyállót és a szervizben értesültem az ingyenes átvizsgálásról – idézte fel a nyertes. Mint mondta, bár lámpái működtek, az egyik fényszóró beállításán igazítani kellett, így volt értelme a vizsgálatnak. Amikor pedig az alezredes asszony felhívta azzal a hírrel, hogy ő nyerte meg a játékot, nem is akarta elhinni.

Családtagjainak is jut a sok hasznos kiegészítőből

-Nagyon örülök a nyereménynek – fogalmazott, amikor átvette a csomagot, melyben többek között fényvisszaverő mellény, táska, csuklópánt és cipőpánt is volt, továbbá póló, esernyő, kerékpárlámpa és prizma. A nyertes érdeklődésünkre azt is elmondta, nemcsak autójára figyel télen, vezetési stílusát is a megváltozott időjárási- és útviszonyokhoz igazítja és körültekintőbben közlekedik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!