Átadták a mosolydobozokat


2016-12-19 21:00:16  | cikk: pi-pa  | 


Átadták a mosolydobozokat főképe
Közel egy hónapja hirdette meg karácsonyi mosolydoboz-gyűjtő akcióját a Magyar Szocialista Párt. A felajánlások nyomán összegyűlt, jelentős mennyiségű adományt ma délelőtt adták át a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete képviselőinek.
Grőber Attila, a párt helyi elnöke az akcióval kapcsolatban elmondta, a kezdeményezés nem újdonság, évek óta meghirdetik az akciót, mely az idei évben kiemelkedő eredménnyel zárult, soha ennyi adomány még nem gyűlt össze. Köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták az akciót, ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy sokan vannak, akik rászorulnak az ajándékokra.
A párt nem csak tárgyi adományokkal segít a rászorulókon, mondta el Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő. A frakció, illetve az országos elnökség a saját körein belül külön gyűjtést is szervezett. Ennek nyomán az országban közel 480 gyermek kívánságát teljesítik. Ezen akció keretein belül két vásárlási utalványt adott át a nagycsaládosok számára.
A sajtótájékoztatón elhangzott, az MSZP folytatja a karitatív akciókat, januárban a megye valamelyik városában ételosztást tartanak, és tűzifa adományok átadását is tervezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!