Asztalitenisz: TOP 16 verseny


2016-12-19 16:41:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Asztalitenisz: TOP 16 verseny főképe
A Pápa és Környéke Asztaliteniszezői SE megújult termében meghívásos TOP 16 bajnokságot rendezett. A megmérettetésre pápai illetve Pápa környéki településekről hívtak játékosokat. Színvonalas mérkőzéseket láthattak a szép számban megjelent érdeklődők és versenyzők, akik között az egyesület új igazolása, a Bázisrepülőtéren szolgálatot teljesítő észt Margus Susi is ott volt. Dudás Szabolcs, az egyesület alelnöke elmondta, néhányan egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni a küzdelmekben, de bízik benne, hogy sikerül hagyományt teremteni, és ezentúl minden évben a legjobb 16 játékost meghívni. A döntőt a pápai ifjabb Dudás Szabolcs és a bakonyjákói Nyőgér József vívta. Szoros és látványos küzdelem során végül Nyőgér József bizonyult jobbnak 3:2 arányban, ezzel megőrizte az előző versenyen szerzett bajnoki címét és visszavágott a december 4-én a megyei fordulón elszenvedett vereségért. A harmadik helyen megosztva végzett a korábbi többszörös bajnok Ujvári István és a legújabb leigazolt játékos, Margus Susi. A „legjobb nem igazolt játékos” címet Harasztia József érdemelte ki. Dudás Szabolcs hozzátette, a Veszprém megyei diákolimpián az utánpótlás kiválóan szerepelt, főleg a lányok jeleskedtek.
- Az általános iskolások között a Heizler Korina, Miniska Enikő, Horváth Angelina alkotta csapat meggyőző fölénnyel utasította maguk mögé versenytársaikat és továbbjutottak az országos döntőre. Ugyancsak készülhet a folytatásra Áldozó Rebeka, aki az I.-II. korcsoportos lányok között megyei diákolimpiai bajnokként térhetett haza – idézte fel a versenyt Dudás Szabolcs.

A TOP 16 verseny főtábla helyezettjei:
1. Nyőgér József
2. Ifj. Dudás Szabolcs
3. Margus Susi
3. Ujvári István
5. Timár Gábor
6. Szűcs János
7. Hegyi József
8. Harasztia József

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!