Adventi koncert allegrós módra


2016-12-18 21:45:11  | cikk: Babos Petra  | 


Adventi koncert allegrós módra főképe
Az Allegro Alapfokú Művészeti Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy advent idején, karácsony előtt megörvendeztetik a szülőket és az érdeklődőket növendékeik hangversenyével. Idén új helyszínt választottak a program megvalósításához, hiszen az Immánuel Közösségi Ház adott otthont a koncertnek.
Szili Gabriella igazgató elmondta, advent a várakozás időszaka, s ilyenkor a készülődés mellett jól esik a ráhangolódás egy-egy koncerten az ünnepre. Erre kiváló alkalom az allegrós hangversenyük, ami egyúttal visszaigazolást is ad arra, hogy a diák hol tart a tanulmányaiban, a szülők és hozzátartozók meghallgathatják gyermeküket, s a vizsgadrukkra is felkészülés lehet.
Zsúfolásig telt az Immánuel Közösségi Ház
-A hangverseny műsor-összeállítása és a hangszerek is nagyon változatosak.  A gyerekek izgatottan készültek a fellépésre, hiszen itt vannak olyanok, akik szeptemberben kezdték a hangszertanulást, s ez az első debütálásuk. Természetesen vannak régebbi tanítványaink is, ők is örömmel lépnek fel.
Az igazgató hozzáfűzte a 2016. évi tanév kapcsán, rendkívül sikeres évük volt, hiszen változatlan létszámmal és telephellyel működnek, ami nagy öröm. Siker számukra az is, hogy sokan érdeklődnek a művészetek iránt. A szakmai sikerek mindig visszaigazolják a kollégák kiváló munkáját.
A meghitt adventi hangversenyen elsősorban karácsonyi dallamok csendültek fel. A koncertet a közönség vastapssal díjazta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!