Ünnepi készülődés a Kultúr-Kuckóban


2016-12-18 13:15:55  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Ünnepi készülődés a Kultúr-Kuckóban főképe
Az ünnepi készülődés jegyében telt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja májusban indult Kultúr-Kuckó programjának adventi kézműves délelőttje szombaton délelőtt az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban.
A szervezők számos érdekes technikát bemutató kézműves foglalkozással készültek erre a napra. A résztvevők készíthettek zokni hóembereket, karácsonyi szalvétagyűrűket, karácsonyi gömböket, tenyérlenyomatos téli tájképeket, és a környezettudatosság jegyében papírgurigák újrahasznosításával csillogó karácsonyfadíszeket is. Aki egyszerűbb elfoglaltságra vágyott, számtalan ünnepi kifestő közül választhatott, vagy rajzolgathatott az egyik asztalnál.
A Kultúr-Kuckó hagyományaihoz hűen ezen a rendezvényen is lehetőség volt könyvcserére, illetve adventi jótékonysági vásárt is berendeztek erre az alkalomra, ahol támogatóik által felajánlott, kézzel készített ajándék- és dísztárgyakat kínáltak. A befolyt összeget a szeretetszolgálat pápai céljaira fordítják majd.
A Kultúr-Kuckó az idei év hátralévő napjaiban zárva tart, de januártól újra várja a látogatókat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!