Családi nap a Pegazusban


2016-12-18 10:14:22  | cikk: ha  | 


Családi nap a Pegazusban főképe

A Pegazus Színház évente több alkalommal is szervez családi programokat az ünnepekhez kötődően. Karácsony előtt is a tőlük megszokott szeretettel és igényes műsorral, feladatokkal várták a gyerekeket és szüleiket. A délelőtt folyamán volt kézműves játszóház, négypróba és közös interaktív játék is. Természetes a bábelőadás sem maradhatott ki a programból, a barátokat kereső dínó történetét láthatták a gyerekek.

Végh Zsolt, a Pegazus Színház ügyvezető igazgatója elmondta, hogy ez a családi nap volt az évzáró programjuk. Nagyon pörgős, feladatokban gazdag esztendőt zár a pápai teátrum, s hogy továbbra is a legfiatalabb közönség kedvencei itt és a környéken, de még a megyehatáron túl is, az is bizonyítja, hogy a bérletesek száma tovább nőtt. Eddig is sok feladatot vállaltak a pegazusosok, de ebben az évadban már 6600 bérletesük van, 124 településről járnak a gyerekek a bemutatóikra, több mint húsz helyszínen játszanak.

A Dínómdánom volt a családi nap előadása

Végh Zsolt kérdésünkre elmondta, hogy a jövő évre nem kívánna kevesebb munkát, hisz ők nagy lelkesedéssel dolgoznak, öröm számukra minden, amit csinálnak, talán csak az lenne a kérése, hogy szeretetteljesebb legyen a világ. Ennek jegyében viszik színre mesejátékaikat is, a legközelebbi bemutató, a Hamupipőke, januárban lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!