Karácsonyi fallabda bajnokság


2016-12-17 19:38:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karácsonyi fallabda bajnokság főképe
A májusi sikeres pályaavató bajnokság után a Várkertfürdőben ismét amatőr fallabda versenyt rendeztek, ezúttal a közelgő karácsony jegyében. Nyolc nevezővel bonyolították le a kupát, melyen több olyan indulóval is találkoztunk, akik már a korábbi alkalmon is megmérették magukat, de voltak olyanok is, akik még csak most ismerkednek a sportág alapjaival. Két pályán párhuzamosan folytak a szettek, és ahogy haladt előre a verseny, egyre szorosabb, színvonalasabb és pörgősebb meccseket láthattunk. A döntőben a két esélyes, Takácsné Molnár Marianna és Pődör Róbert találkozott, végül két szoros, 11-9-re végződő szettben előbbi diadalmaskodott, aki az eredményhirdetés után azt mondta, jól ismerte riválisa játékát, hiszen már legalább tíz éve játszanak együtt.
- Örülök, hogy hét férfi mellett hölgyként sikerült az élen végeznem. Az előzőhöz hasonlóan véleményem szerint a mostani verseny is élvezetes volt, örültem volna, ha többen eljönnek, bízom benne, hogy a következő alkalomkor ez így is lesz. A döntő - ahogy arra számítottam is – kiélezett volt, talán a kondícióm is közrejátszott a jó eredményben.
Huszár Hajnalka, a Várkertfürdő marketing-, és értékesítési vezetőjétől megtudtuk, a tapasztalatok azt mutatják, hogy városunkban egyre népszerűbb ez a játék, az új pálya beváltotta a hozzáfűzött reményeket és a későbbi tervek között a jobb oldali játéktér felújítása is szerepel. – Bízom benne, hogy abból a népes táborból, akik kikapcsolódás céljából hozzánk járnak fallabdázni, egyre többen döntenek úgy, hogy szervezett keretek között is megméretik magukat, mi erre tavasszal ismét lehetőséget fogunk biztosítani – tette hozzá.
A versenyen való részvétel díjmentes volt, minden induló helyezéstől függetlenül Várkertfürdő belépőt és fallabda bérletet vehetett át.

A verseny végeredménye:
1. Takácsné Molnár Marianna
2. Pődör Róbert
3. Horváth László
4. Makai Roland
5. Császár Ferenc
6. Hocker Ernő
7. Pátkai Ferenc
8. Csiszár Balázs

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!