A megyei döntő volt a tét


2016-12-16 17:09:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A megyei döntő volt a tét főképe
Hat középiskola vett részt a városi futsal labdarúgó diákolimpián, melyen öt pápai és egy zirci intézmény küzdött meg a két továbbjutó helyért. A lebonyolítás a szokásos volt, a résztvevők két hármas csoportba kerültek, ahonnan az első két helyezett jutott tovább, a keresztbejátszás után a győztesek a döntőben folytathatták, a vesztesek pedig a bronzcsatára készülhettek. Kiélezett, pörgős meccseket játszottak a csapatok, a mezőnyből egyedül talán a III. Béla Gimnázium lógott ki - a zirciek két nagyarányú vereséggel utaztak haza - ezt leszámítva egyik alakulat sem számíthatott könnyű meccsekre. A legjobb négy között a Közgáz az Acsádyval találkozott – 1-1-es végeredmény után büntetőkkel az Acsády jutott tovább – míg a másik ágon a Petőfi egy góllal győzte le a Türrt, így a megyei döntőn az Acsády és a Petőfi vehet részt. A bronzmeccset a Türr nyerte 5-2 arányban, míg a fináléban ismét hatméteresekre került sor, melyen az Acsády koncentrált jobban. Koncz János, a Diáksport Bizottság középiskolai felelőse a torna kapcsán a küzdeni akarást, a taktikus játékot és a jó egyéni teljesítményeket emelte ki.
- Szikrázó, kimondottan jó meccseket láthattunk, szoros eredmények után derült fény a továbbjutók kilétére. Az összes iskola mindent beleadott, ennek is köszönhető, hogy a közönség sem unatkozott. A folytatásban nem lesz könnyű dolga a pápaiaknak, hiszen a veszprémi csapatok nagyon erősek, így azt kell mondjam, reálisan a harmadik, negyedik helyre lehet esélyünk.
A megyei döntőt december 20-án rendezik Veszprémben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!