Élményszerő flashmob a Fő téren


2016-12-13 19:43:25  | cikk: ha  | 


Élményszerő flashmob a Fő téren főképe

Varga Ernő egy közösségi oldalon tette közzé felhívását: adventi programot szervez a Fő térre vasárnap estére. Egyre többen csatlakoztak az ötlethez, mely mint kiderült, onnan jött, hogy Ernő és családja - felesége, Petra és kislánya, Róza - a református közösség gyertyagyújtására elsétált és sajnálattal látták, hogy milyen kevés érdeklődő van. Ernő ekkor döntött úgy, hogy tesz valamit azért, hogy a harmadik vasárnapra megélénküljön a tér.
Az élményszerző flashmob lényege az volt, hogy mindenki saját készítésű finomsággal kínálta az arra járókat. Véletlenül sétálgató kevés volt, annál többen azok, akik a felhívásnak eleget téve kerekedtek fel. Muffinok, vajas kekszek, nápolyik, mézeskalácsok, forró italok - hogy csak néhányat említsünk a kínálatból. Bárkit kérdeztünk, mindenki mosolygósan mondta, hogy telitalálat az ötlet. A gasztronómiai élmény sem volt elhanyagolható, de a lelkek is töltekeztek a hangulatos beszélgetések, ismerkedések során.  A város szíve így megelevendett vasárnap estére, szinte mindenki ott maradt a gyertyagyújtásra is.

A jó ötlet kedvező fogadtatásra lelt, a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően advent negyedik vasárnapján ismét lesz élményszerző flashmob a Fő téren, december 18-án 18 órától várják az érdeklődőket saját készítésű finomságokkal és ezúttal mécsesekkel is, amiket a tervek szerint a város adventi koszorújáról gyújtanak meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!