Teke: Hatodik helyen telel a Vasas


2016-12-12 20:52:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teke: Hatodik helyen telel a Vasas főképe
11 fordulót követően befejeződtek az NB I-es tekebajnokság őszi küzdelmei. A pontvadászatban az Elekthermax Vasas felnőtt és ifjúsági csapata ebben a bajnoki évadban is Ajkán játszotta „hazai” mérkőzéseit, előbbi a hatodik, utóbbi a 10. helyről várja a januári folytatást. Szabados József játékos-edző szezonértékelésben azt mondta, volt néhány meccsük, amikor minimális különbséggel maradtak csak alul, épp ezért télen azon dolgoznak majd, hogy tavasszal ezek a pár fás mérkőzések az ő javukra dőljenek el.
- Ahogy a tavalyi idényben, idén is beleszaladtunk néhány nem várt vereségbe – emlékezett vissza Szabados József – ráadásul sérülések, betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt többször sem tudtunk teljes kerettel kiállni, szerencsére fiatal játékosunk, Németh Máté kisegített minket és a csapat hasznára volt. Ajkán öt meccsből négyet megnyertünk, idegenben sajnos nem volt szerencsénk, így a remélt pontok is elmaradtak. Jövőre mindenképp a felzárkózás a cél, az első csapattal az élmezőnybe vágyunk. Utánpótlás játékosainknak még a fejlődés és a tapasztalatszerzés szakaszában vannak, nekik időre van szükségük és akkor az eredmények is jönni fognak.
A játékos-edző elmondta, a felkészülés részeként télen néhány emlékversenyen részt vesznek, és tervben van egy meghatározó játékos leigazolása is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!