Jubileumi családi délután a Szent Benedek Plébánián


2016-12-12 09:30:11  | cikk: Babos Petra  | 


Jubileumi családi délután a Szent Benedek Plébánián főképe
Tízedik éve szervezi meg a Szent Benedek Plébánia a családi délutánt, melyet évente kétszer rendeznek meg, advent idején és nagyböjtkor.
Répásné Ihász Mariann szervező hírportálunknak elmondta, nagy örömükre, idén is sok család látogatott el a programra.
-15 órától családi gitáros szentmise kezdődött, melyet 16 órától 18 óráig kézműves foglalkozások követtek. A gyerekek pillanatok alatt megrohamozták a hittanterem asztalait, s egyből el is kezdtek alkotni legnagyobb örömükre. Karácsonyfadíszt, hóembert, papír betlehemet, adventi csillagot, jégcsap gyöngyöt készítettek az ügyeskezű gyerekek, miközben a szülők a jelenleg Attyapusztán tartózkodó karmelita közösség bemutatkozóját hallgathatták meg a templomban. A gyerekeket és szülőket az udvaron szeretetvendégség várta süteményekkel, szendvicsekkel, forralt borral, teával és üdítővel, melyet a rózsafűzér társulat és a Szent Benedek Plébánia Karitász csoportja szervezett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!