Házhoz megyünk decemberben is


2016-12-11 11:56:41  | cikk:  | 


A „Házhoz megyünk” országos rendőrségi megelőző-vagyonvédelmi program keretében – 2016 decemberében – az alábbi időpontokban és helyszíneken várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság

december15-én 9 – 12 óra Interspar Áruház (Pápa, Celli út 21.)
december 16-án 13 – 16 óra Interspar Áruház (Pápa, Celli út 21.)
december 20-án 9 – 12 óra Start ABC (Pápa, Kopja u. 2.)
A fenti információs pontokon a rendőrök a prevenciós vagyonvédelmi lehetőségekről tájékoztatják az érdeklődőket, átadják a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács prevenciós kiadványait, továbbá a lakásbetörés, besurranásos lopás vagy trükkös lopás áldozatává vált sértettek részére személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokat adnak.
Továbbá az információs pontokon lehetőség nyílik kerékpár regisztrációra is, amelyhez a kerékpár mellett a tulajdonos személyes okmányai szükségesek. A nyilvántartásba vételt követően a jármű bekerül a BikeSafe elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs rendszer adatbázisába.
A program különlegessége, hogy igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni tanácsadás is, amely – elérhetőség meghagyása esetén – egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.
Az információs pontokon a Pápai Rendőrkapitányság várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket is, akik számára a jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról és az őr-járőrtárs képzésről adnak részletes tájékoztatást az egyenruhások.

Képek:

nincsenek képek