A középiskolai évek végének közeledtét jelzi a szalag – végzősök ünnepe az Acsádyban


2016-12-10 23:00:54  | cikk: HuHa  | 


A középiskolai évek végének közeledtét jelzi a szalag – végzősök ünnepe az Acsádyban főképe
Szülők, testvérek, rokonok népes tömege előtt tűzték fel a végzős acsádys diákok ünneplőjére a tanulmányok közelgő végét jelző szalagot péntek este. Az iskola aulájában tartott ceremónián előbb diákok köszöntötték egymást, s vendégeiket, kifejezve, tudják, nagy kihívás előtt állnak, s ehhez szorgalom és kitartás kell. Útravalóul a Bon Bon együttes egyik dalát ajánlották: Valaki gyorsan él és bízik a sorsban, valaki lassan és sokszor megtorpan, választani kell, hogy mi is a cél, a te álmod...az hol van?

A te álmod az hol van? - a végzősök köszöntőjében a visszatekintés és az előrenézés egyaránt megjelent

Tima László osztályfőnök az iskola dolgozói nevében köszöntötte a végzősöket. Mint mondta, a feltűzött szalag nemcsak jelzés, hogy végzős diákok lettek az ünnepeltek, hanem figyelmeztetés és kötelezettség is.
-Itt az idő, hiányzó elméleti és gyakorlati ismereteitek pótlására, a szükséges ismeretek megszerzésére. Az időrendi sorrend: sikeres félév, sikeres évvége és sikeres szakmunkásvizsga.
Az osztályfőnök arra bíztatta a fiatalokat, hogy törekedjenek a minél eredményesebb vizsgára, hogy minősítésük minél jobb legyen, s az előttük álló munkához kitartást és sok sikert kívánt.
Dr. Császár Éva tagintézményvezető pezsgővel gratulált a végzősöknek

Az ünnepi gondolatok után tűzték fel a közel ötven végzős diák és osztályfőnökük szalagjait, ezt követően pedig az ünnepeltek adtak műsort. A diákok fényképes bemutatkozása, a középiskolás évek emlékeinek felidézése mellett versekkel, dalokkal léptek a meghívottak elé az utolsó éves fiatalok, de természetesen a szalagavatók hagyományos tánca, a keringő sem maradt ki az előadásból.

Három osztály közel ötven diákja kapta meg a szalagot

Az idei tanév végén három osztály diákjai búcsúznak majd az Acsády-iskolától, hogy a sikeres szakmunkásvizsga után a felnőttek világában is megpróbálják megállni helyüket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!